Over Ons

info.gifHeerlijk Hollands is het Nederlandstalige Radio station dat 24 uur per dag en 7 dagen per week de leukste en gezelligste hits uitzendt van eigen bodem.

Heerlijk Hollands is in 1996 begonnen als radio programma bij de lokale omroep van Dordrecht dat toen nog Trom Radio was en later Exxact FM en nu Drechtstad FM.

Maar door veranderingen moest Heerlijk Hollands bij Drechtstad FM stoppen en is Heerlijk Hollands in 2006 overgestapt naar Atos Radio de lokale omroep van Zwijndrecht waar Heerlijk Hollands nog steeds iedere zondagavond van 18:00 tot 20:00 te beluisteren is.

op 1 maart 2010 is Heerlijk Hollands begonnen als internet radio station om zo de mensen overal ter wereld te laten genieten van de leukste en gezelligste muziek die Heerlijk Hollands brengt.

Het motto van Heerlijk Hollands is dan ook "u vraagt wij draaien

Uw verzoekplaat kunt u dan ook iedere dag aanvragen via de site van Heerlijk Hollands als er een DJ draait. (Kijk daar voor bij programmering.) Ook kunt uw verzoek elke zondagavond van 18:00 tot 20:00 aanvragen via Atos Radio ( 078-6194900 )